Hlavní obsah

Hráčku zasáhl elektrický výboj během živého vysílání

Washington/Praha

Pořádný šok zažila plejerka hry Rocket League Jaime "Karma" Bickfordová během nedávného streamování přes sociální síť Twitch. Sedmadvacetiletá Američanka byla uprostřed zápasu, když její dům zasáhl blesk a elektrický výboj udeřil hráčku skrz ovladač do rukou.

Foto: Sport.cz

Takto dopadl ovladač profesionální hráčky Jaime 'Karma' Bickfordové, když její dům zasáhl blesk. Zdroj: Instagram @karmahtv

Článek

Jaime "Karma" Bickfordová zažila během pondělního streamování zápasu 1v1 v populární hře Rocket League pořádně horké chvíle. Přesvědčit se o tom mohli i její fanoušci, kteří byli situace svědkem během živého vysílání.

Na záznamu je slyšet, jak se domem hráčky rozezní obrovská rána. Bickfordová následně ujistí diváky, že je v pořádku, a dál pokračuje v duelu. Po chvíli ovšem její bolestné sténání přejde v pláč. Americká gamerka se o svém zážitku následně rozpovídala na sociální síti Twitter.

„Moje ruce se zahojily, když jsem si na ně celou noc dávala ledové obklady. Mám menší popáleniny. Ovladač je spálený v okolí vstupu pro USB. Jsem v pořádku, všem děkuji za vaši lásku," napsala Bickfordová na sociální sítě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

To all the haters LMAO

Příspěvek sdílený Jaime (@karmahtv),Čen 30, 2020 v 2:55 PDT

Plejerka s přezdívkou Karma je profesionální hráčkou Rocket League a působila i v nejvyšší lize Severní Ameriky. Reprezentantka klubu Charlotte Phoenix patří mezi ženami ke světové špičce. Kvůli popáleninám v důsledku zásahu výbojem musela vynechat jeden z turnajů, k ovladači by se ale co nevidět měla vrátit.

Reklama

Související témata: