Hlavní obsah

Bravo! SINNERS vystříleli na prestižním mezinárodním turnaji účast v play off

Úřadující šampioni TS COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive SINNERS se blýskli na mezinárodním turnaji cyberPRO Series #1! Ve skupinové fázi, která se hrála v průběhu středečního dne, si připsali kýžené dvě výhry ze třech zápasů a v příštím týdnu se můžou těšit na play off.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně.

Článek

O prize pool (turnajové odměny) v hodnotě 10 000 dolarů (přibližně 230 tisíc korun) budou v příštím týdnu bojovat čeští zástupci z organizace SINNERS na mezinárodním turnaji cyberPRO Series #1, který je určen pro týmy z druhé stovky světového žebříčku.

Rozhodl o tom středeční hrací den. Čeští plejeři se ve skupinové fázi nejprve střetli s maďarským celkem Budapest Five a souboj ovládli celkem jednoznačně v poměru 16:7. Následně se jim do cesty postavili moskevští zástupci z M5 Academy, na které čeští vyslanci nestačili a padli v poměru 8:16.

V rozhodujícím duelu o postup tak na SINNERS čekal tým mladých talentů z tureckého klubu 9INE. Ve střetnutí hraném na dva vítězné zápasy se lépe dařilo českým borcům. Výsledek 2:0 znamená postup mezi nejlepší celky turnaje.

Play off je na programu příští týden od 21. července. O soupeřích českých reprezentantů rozhodnou zbývající skupinové zápasy.

Reklama

Související témata: