Hlavní obsah

Entropiq hlásí mezinárodní akvizici a vstupuje do světa Valorantu

Praha

Entropiq se rozrůstá o další sekci. Česká esportová organizace ve čtvrtek ohlásila akvizici mezinárodního Valorant týmu TBD. Ten bude nově na velkých turnajích reprezentovat zelenočerné barvy. Kapitán Sebastian "NEEX" Trela neskrývá velké ambice, chce patřit mezi nejlepší evropské celky. Nová soupiska Entropiqu se představí už o víkendu v kvalifikaci na prestižní podnik Allied Esports Odyssey.

Foto: Sport.cz

Entropiq se rozrůstá o Valorant tým, který povede polský hráč Sebastian "NEEX" Trela. Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Nový tým sestavili Poláci ebastian 'NEEX' Trela a Michal 'MOLSI' Lacki, kteří si k sobě přizvali Ukrajince Vladyslava 'arch' Svistova a Rusy Mikhaila 'Duno' Fokina a Egora 'chiwawa' Stepanyuka.

Výše zmíněná pětice stihla v tomto složení odehrát zatím jediný turnaj. Ještě pod názvem TBD se v akci s názvem Mandatory.gg Cup probojovali mezi nejlepší osmičku. Cestou pavoukem si připsali cenný skalp týmu fish123, který by měl v brzké době podepsat smlouvu s Teamem Liquid.

„Víme, že tvoříme tým, který je už nyní schopen konkurovat absolutní špičce," nechal se pro web Entropiqu slyšet Lacki. Schopnosti kapitána Trely jeho slova potvrzují. 'NEEX' se krátce po spuštění Valorantu pohyboval v žebříčku mezi deseti nejlepšími hráči světa.

Nová Valorant soupiska Entropiqu své ambice může naplnit už během následujícího víkendu, kdy proběhne kvalifikace o dvě zbývající místa podniku Allied Esports Odyssey. V hlavní části tohoto turnaje si to šestice mezinárodních celků rozdá o prizepool v celkové výši 15 000 eur (téměř 400 000 korun).

Reklama

Související témata: