Hlavní obsah

Čeští streameři si připsali jednu výhru na Twitch Rivals

Praha

Trio známých českých streamerů ve složení Vojtěch „Agraelus“ Fišar, Adam „Adis Bak“ Daniš a Martin „spajKK“ Beneš potěšilo své příznivce během streamování z online turnaje Twitch Rivals ve hře Call of Duty: Warzone. Čeští zástupci v konečném pořadí podniku zaznamenali sice až 27. příčku, vítězství v jedné z her ale divákům rozhodně udělalo radost.

Foto: Sport.cz

Známý český streamer hry Call of Duty: Warzone Adam „Adis Bak“ Daniš

Článek

Twitch Rivals je turnaj pořádaný známou streamovací platformou. Soutěží se v různých hrách, ve středu přišlo na řadu CoD: Warzone, a fanoušci se tak mohli znovu těšit na českou účast.

Adama „Adis Bak" Daniše tentokrát na soupisce pro Twitch Rivals doplnili Martin „spajKK" Beneš a Vojtěch „Agraelus" Fišar. Streameři měli za úkol za dvě a půl hodiny posbírat ve svých třech nejlepších hrách co největší počet killů.

Divákům, kteří si středeční turnaj nenechali utéct, rozhodně udělala radost parádní výhra v jednom z odehraných klání, kdy čeští zástupci zaznamenali 21 killů. Na koncovku zmiňované hry se můžete podívat zde.

Vzhledem k tomu, že některé týmy začaly v průběhu turnaje zapisovat neskutečné výsledky i přes 100 bodů, bylo jasné, že i přes výhru v jedné z her to čeští streameři v nabité konkurenci budou mít s útokem na čelo tabulky skutečně velmi složité.

České trio ve svých třech nejlepších vystoupeních nakonec zaznamenalo celkem 93 bodů. Ty stačily na 27. příčku.

Reklama

Související témata: