Hlavní obsah

Matty je vítězem Samsung Midseasonu, na MČR si zajistil místenku také Faeli

Praha

Pořádná porce MČR bodů, slušný balík peněz, ale hlavně dvě místa na samotném Mistrovství ČR v mobilních hrách. To nabídl turnaj Samsung Midseason, ve kterém se o víkendu utkaly hvězdy domácí scény. Vítězství si nakonec připsal Matyáš „Matty“ Kalužný, z postupu na vrcholný turnaj domácí scény se ale nakonec může radovat i Oldřich „Faeli“ Mahdal.

Foto: Sport.cz

Hearthstone hráč organizace Eclot Gaming Matyáš "Matty" Kalužný. Zdroj: eclot.eu

Článek

O víkendu se uskutečnila jedna z nejdůležitějších součástí kvalifikace na Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Řeč je samozřejmě o turnaji Samsung Midseason, který nabídl boje 16 účastníků nejen o porci MČR bodů a prize pool 10 000 Kč, ale který byl také jediným turnajem, kde si hráči mohli vybojovat své místo na samotném MČR nezávisle na bodování.

Z vítězství se může nakonec radovat Matty, který si ve finále poradil s Faelim ve 4 hrách! I když si Matty zajistil větší porci prize poolu a může se chlubit prestižním triumfem, Faeliho to příliš trápit nemusí. Oba hráči si totiž zajistili své místo na Mistrovství ČR v mobilních hrách a mohou si tak na pár měsíců oddechnout.

Reklama

Související témata: