Hlavní obsah

Šlágr 9. kola CS:GO Tipsport COOL ligy ovládli úřadující šampioni

Praha

Fanoušci esportu v pondělí sledovali 9. kolo Tipsport COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Ostře sledovaná bitva o průběžné první místo tabulky mezi SINNERS a CZC.eSubou dopadla lépe pro hříšníky, ti v zápase jasně dominovali a svého pronásledovatele v tabulce zničili poměrem 16:5.

Foto: Sport.cz

SINNERS se ve šlágru 9. kola Tipsport COOL ligy představí proti CZC.eSubě.

Článek

Pondělní program zahájil střet mezi eEriness MARVO a týmem Sazka.BRUTE. MARVO si nakonec připsali výhru 19:16 na mapě Inferno a své soupeře poslali na dno tabulky.

V dalším duelu se představila parta fotbalisty Jakuba Jankta Sampi. Vyzyvatelem jim byli Dark Tigers a s blížícím se play off šlo opravdu o hodně. Tygři utkání ovládli těsným rozdílem 16:14 a sesadili Sampi ze čtvrtého místa zaručující kvalifikaci do vyřazovacích bojů.

Střetnutí mezi Enterprise ze Slovenska a Eclot Gamingem ovládl prvně jmenovaný tým. Na mapě Inferno zvítězili Slováci poměrem 16:12 a nadále drží třetí příčku tabulky.

Pondělní program zakončila očekávaná bitva o první příčku mezi SINNERS a CZC.eSubou. Úřadující mistři SINNERS mají na kontě zatím jedinou porážku. A tu jim uštědřila právě parta modré krve z CZC.eSuby. Fanoušci se nakonec dočkali odplaty. SINNERS v utkání jasně dominovali a eSubu vyprovodili z utkání výpraskem v podobě výsledku 16:5.

Reklama