Hlavní obsah

Český hráč Hearthstone je tři výhry od světového šampionátu

Praha

Hráče populární karetní hry Hearthstone Jaromíra „Jarla“ Vyskočila čeká během víkendu závěrečný program turnaje Grandmasters. Poslední duel základní skupiny odehraje český zástupce už v pátek odpoledne. Pokud se mu podaří zvítězit a postoupit mezi nejlepší čtyřku, v neděli se představí ve vyřazovacím pavouku, ve kterém by mu případný triumf nad svými dvěma potenciálními soupeři zajistil postup na světový šampionát.

Foto: Sport.cz

Český hráč Hearthstone Jaromír "Jarla" Vyskočil

Článek

Vyskočil se o kvalifikaci na světový šampionát pokoušel v posledních dvou sezonách, postup mu ale pokaždé o vlásek unikl. Tento víkend se bude snažit využít šanci napotřetí. Žádný český hráč se na mistrovství světa před ním probojovat nedokázal.

Vyskočila čeká páteční souboj s vítězem duelu mezi Němcem Kevinem "Casie" Eberleinem a Francouzským plejerem Zakaryou "xBlyzes" Hailem. Střetnutí začíná v 17:00 středoevropského času.

Případná porážka ale neznamená automatické vypadnutí. Poražený z Vyskočilova zápasu se do nedělní závěrečné čtyřky může probojovat ještě přes závěrečný souboj v dolní části pavouka zvaného „Lower Bracket".

Reklama