Hlavní obsah

Evropa končí, o titul na Worlds League of Legends se utkají asijské celky

Šanghaj/Praha

Evropský tým G2 Esports je venku z šanghajského turnaje esportových hvězd. Mistrovství světa v League of Legends zná finálovou dvojici. Víkendové semifinálové duely rozhodly o tom, že o titul na Worlds se utká čínský celek Suning a korejský DAMWON.

Foto: Sport.cz

Pohár pto vítěze Worlds League of Legends. Archivní foto

Článek

Organizace G2 Esports nebude letošním šampionem LoL. Evropané byli favoritovi celého mistrovství vyrovnaným soupeřem, v sobotním semifinále ale na korejského suveréna DAMWON nestačili a po prohře 1:3 na zápasy se s Worlds loučí.

Po loňské finálové účasti to tak pro hráče G2 může být zklamáním. DAMWON ale během celého turnaje dokazoval, že je horkým favoritem na letošní titul, jelikož v dosavadním průběhu mistrovství ztratil celkově pouze dvě bitvy.

V nedělním semifinále na sebe čekaly dva čínské celky Top Esports a Suning. A z postupu po vítězství 3:1 se nakonec trochu překvapivě radují Suning.

Fanoušci esportu se tak mohou těšit na napínavou bitvu o titul mezi asijskými týmy. Šanghajský zápas o všechno je na programu v sobotu ve 12:00 středoevropského času.

Reklama

Související témata: