Hlavní obsah

COOL liga má za sebou 3. kolo, bitvu o Sampi ovládl Seron

Praha
Aktualizováno

Bratrovražedným soubojem mezi Mikim a Seronem odstartovalo úterní 3. kolo COOL ligy ve hře FIFA 21. Bitvu o krále Sampi nakonec zvládl lépe Seron, který připsal třetí výhru v řadě a společně s T9Lakym vede celou soutěž. Sparťan Caster nestačil na MorCaJse a RIIJK pohodlně přehrál DRMiho10.

Foto: Sport.cz

Dominik Čermák alias Seron

Článek

Seron je zatím v zimním splitu soutěže stoprocentní. V úterý na něj čekal obhájce trofeje a týmový kolega Miki, ale Seron mu nedal šanci a po vítězství 8:3 drží průběžnou první příčku tabulky.

To stejné platí i o reprezentantovi Viktorie Plzeň T9Lakym. Vyzyvatelem mu v úterý byl sparťanský Emerickson. Ten ale Lakymu nedokázal vstřelit jedinou branku a z dvojutkání si odnesl celkové skóre 0:6.

M4TKO z Bohemians 1905 zatím hraje ve skvělé formě a potvrdil to v duelu s Dalasem94, kterého přehrál těsně 3:2. Po nich se představil RIIJK proti DRMimu10. Reprezentant Entropiqu v utkáni jasně dominoval a vyslance plzeňské Viktorie deklasoval poměrem 8:2.

MorCaJs následně vyzval sparťanského Castera. Reprezentant týmu Sigma eSports utkání opanoval poměrem 4:3. V závěrečném klání MarioOoso99 remizoval s Cristym 6:6.

Reklama