Hlavní obsah

O titul mistrů ČR v CS:GO se utkají SINNERS a Entropiq

Praha

Bitvy o českého šampiona v Counter Strike: Global Offensive vrcholí. Mistrovství České republiky v počítačových hrách nabídlo v sobotu semifinálové bitvy. V nich SINNERS porazili CZC.eSubu a plejeři Entropiqu zvítězili nad Eclot Gamingem.

Foto: playzone.cz

Vítězi loňského ročníku Mistrovství ČR v počítačových hrách v CS:GO. Archivní foto

Článek

Fanoušci esportu se dočkali tradiční vrcholné akce domácí scény. Mistrovství České republiky v počítačových hrách má od středy do neděle na programu souboje v CS:GO.

V sobotním semifinále na sebe nejprve narazili hráči organizace SINNERS a CZC.eSuba. Hříšníci přestříleli modrou krev na Mirage jednoznačně 16:7. V druhém utkání eSuba sice zabrala, ale nestačilo to na víc než prohru poměrem 13:16.

Druhé semifinále Ovládli plejeři Entropiqu, kteří nad Eclot Gamingem zvítězili poměrem 2:0, když nejprve ovládli 16:10 Dust 2 a následně 16:12 Inferno.

MČR v CS:GO v neděli vrcholí bitvami o medaile. CZC.eSuba vyzve Eclot Gaming v zápase o třetí místo od 14:00. Finále mezi Entropiq a SINNERS je pak na programu od 18:00. Živý stream můžete sledovat prostřednictvím portálu Playzone.cz.

Reklama