Hlavní obsah

FIFA COOL liga pokračovala 8. kolem, MorCaJs přemohl T9Lakyho

Aktualizováno

Esportová COOL liga ve hře FIFA 21 nabídla v úterý 8. kolo a fanoušci virtuálního fotbalu sledovali napínavé bitvy o vyřazovací fázi soutěže. MorCaJs přehrál T9Lakyho 3:2 a vyšvihl se na druhou příčku průběžné tabulky. Uspěli i Seron, Miki a plzeňský DRMi10.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Program 8. kola zahájila bitva mezi RIIJKem a Emericsonem. Pro oba z nich to byl jeden z nejdůležitějších zápasů zimního splitu. Na obou hráčích byla patrná nervozita, a tak se nakonec rozešli smírně 3:3. Remíza z hlediska postupových ambic ani pro jednoho však nic neřeší a oba budou muset v závěru základní části zabrat.

Následoval duel mezi M4TKOem z Bohemians 1905 a Casterem ze Sparty. Klokan z Vršovic si nakonec připsal výhru 5:4 a upevnil pozici před závěrečnými boji o play off. MorCaJs přehrál T9Lakyho 3:2 a stíhá vedoucího Serona.

Ten v souboji s Dalasem94 nezaváhal. Hráč týmu Sampi Seron potvrdil skvělou formu a vyhrál 6:4. MarioOoso99 podlehl DRMimu10 3:4 a účast ve vyřazovacích bojích mu prozatím uniká o čtyři body.

V závěrečném úterním utkání přehrál úřadující šampion Miki Cristyho 3:2. Reprezentant Sampi prozatím drží poslední postupovou příčku do play off. Další hrací den je naplánován na sobotu, kdy se znovu odehrají během fotbalového super víkendu hned dvě kola.

Reklama