Hlavní obsah

CS:GO sestava Eclot Gaming hlásí konec

Praha

Česká esportová organizace Eclot Gaming ohlásila před novou sezonou zásadní změnu. Po dvou letech u týmu končí celá sestava jejího CS:GO týmu. Filip „K1-FiDa“ Dvořák a Vít „noobiq“ Pohlot v roce 2019 v barvách Eclotu vybojovali stříbrné medaile na MČR v počítačových hrách. V sezoně 2020 tým ještě s Adamem „ZEDc“ Bartkem, Jurijem „Fizarezi“ Andrijčukem a Josefem „MoriiSko“ Maurencem skončil na čtvrté příčce tuzemského mistrovství. Další společné zářezy už tahle parta na své virtuální pažby ale nepřidá.

Foto: @eclot.eu

Sestava Eclot Gaming na MČR v počítačových hrách. Archivní foto

Článek

O konci sestavy CS:GO týmu Eclot Gaming se spekulovalo v minulosti už několikrát. Tým se ale pokaždé dokázal výsledkově zvednout. Stříbrné medaile z českého mistrovství 2019 doplnila i loňská třetí příčka v Tipsport COOL Lize a triumf na mistrovství Slovenska.

Na konci uplynulé sezony už se ale Eclotům tolik nedařilo. V Tipsport COOL lize skončili až na šesté příčce, na českém šampionátu sestava s dvěma mladíky „Fizarezi" Andrijčukem a „MoriiSko" Maurencem skončila čtvrtá.

„Děkuju za to, že jsem dostal šanci vás reprezentovat, bylo tam plno ups and downs, ale vždycky jsme to dokázali nějak přejít a hrát dál. Pro mě osobně to byly skvělý 2 roky, který jsem si maximálně užil," okomentoval konec prostřednictvím sociálních sítí Vít „noobiq" Pohlot.

Nové složení CS:GO týmu pro sezonu 2021 Eclot Gaming prozatím nezveřejnil.

Reklama

Související témata: