Hlavní obsah

Slavia hlásí esportovou posilu z Plzně. Červenobílý dres oblékne „DRMi10“ Drastich

Praha

Přestupy v rámci nejúspěšnějších českých klubů posledních let budí vždycky emoce. A jeden z nich přišel na začátku roku 2021. FIFA tým pražské Slavie se rozrůstá o zkušeného hráče plzeňské Viktorie. Do klubu z zamířil vicemistr podzimního splitu COOL ligy Michal "DRMi10" Drastich. Tým Brute, který v rámci FIFA spolupracuje se Slavií, informoval o nové akvizici v pondělí večer.

Foto: @slavia.cz

Sešívaní posilují na poli esportu, z plzeňské Viktorie přichází plejer Michal "DRMi10" Drastich.

Článek

„Jsem rád, že jsem se mohl připojit ke klubu jako je Slavia. Doufám, že se mi podaří udělat další výkonnostní skok a budu podávat co nejlepší výkony," nechal se po přestupu slyšet nový reprezentant SuperSlavia esports.

Drastich podává na české FIFA scéně dlouhodobě vynikající výkony. Dařilo se mu i v posledních dvou sezonách COOL ligy. V podzimním splitu se dokonce probojoval až do finále, kde byl nad jeho síly pouze Seron ze Sampi.

„Hlavním cílem pro nadcházející rok je vyhrát Datart e:Ligu a bojovat o nejlepší umístění na všech ostatních turnajích," ohlásil Drastich velké ambice v nedávném rozhovoru pro portál Playzone.

Reklama