Hlavní obsah

Čtyřnásobní mistři Česka budou hrát za Sampi. Organizace představila novou CS:GO soupisku

Dvě výrazné postavy českého CS:GO se vrací na scénu. Zkušená dvojice Patrik „Dev7l“ Stuchlík a Richard „queztone“ Strnátko budou v nové sezoně reprezentovat Team Sampi. Třetím novým hráčem černo-modrých bude Vít „noobiq“ Pohlot. Česká organizace o tom informovala prostřednictvím svých sociálních sítí.

Foto: @teamsampi, Facebook

Team Sampi představil CS:GO soupisku pro novou sezonu.

Článek

Většina českých organizací už oficiální složení svých pětic pro nový ročník oznámila. Tým českého fotbalisty Jakuba Jankta si dával na čas, nakonec ale vyrukoval s pořádně ambiciózním celkem.

V týmu z loňska zůstali pouze Marek „Kinzo" Bílek a Martin „Pechyn" Pechoušek. Zmiňované dva doplní zkušené duo Stuchlík a Strnátko, kteří se společně pyšní čtyřmi tituly pro mistra ČR. Dvojice si dávala od profi hraní rok pauzu a v novém celku bude chtít útočit na absolutní tuzemskou špičku.

Kvalitu by měl předvést i Pohlot, který v loňské sezoně působil u Eclot Gaming.

Se Sampi rozvázal po minulé sezoně spolupráci kouč Jozef „d0di" Kiss. Na jeho místo pražská organizace náhradu stále hledá.

Sampi se v letním splitu Tipsport COOL ligy nevedlo vůbec špatně, když původní sestava vybojovala třetí příčku. Na MČR v počítačových hrách se jí do play off probojovat nepodařilo.

Reklama

Související témata: