Hlavní obsah

SINNERS stoupají žebříčkem vzhůru, jsou 25. nejlepším týmem světa

Praha

Úvod sezony je zastihl v parádní formě. Česká jednička ve hře Counter-Strike: Global Offensive SINNERS pokořila další významnou metu. Podle aktuálního žebříčku hltv.org jsou hříšníci 25. nejlepším týmem světa. To se žádné české esportové organizaci v CS:GO doposud nepodařilo.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

SINNERS zkraje nové sezony připisují jeden úspěch za druhým. Sestava posilněná o legendárního českého plejera Tomáše „oskar" Šťastného se prosazuje i v nabité konkurenci mezinárodních turnajů.

Hříšníci v aktuálním ročníku sbírají skalpy velkých jmen světové scény. Na turnaji Vulkan Fight Series padli až ve finále, probojovali se na Snow Sweet Snow 1, kde měřili síly se zvučnými organizacemi TOP 30, a hlavně naposledy připsali prvenství v turnaji Shadow League.

Česká jednička tak může odškrtnout další milník. Zatímco minulý týden hříšníci slavili 30. místo ve světovém žebříčku, v aktualizovaném vydání z tohoto týdne si ještě o pět míst polepšili. To se žádnému českému týmu v CS:GO doposud nepodařilio.

Už ve středu se SINNERS představí českým fanouškům v dalším turnaji. Na European Development Championship 2 budou bojovat s evropskými celky užší špičky. A hned na úvod základní části podniku čeká na české vyslance velmi kvalitní soupeř, španělský tým Movistar Riders, vítěz lednového OMEN WGR European Challenge.

Reklama