Hlavní obsah

Nováček 1. Tipsport COOL ligy DEFEATERS hlásí obměněnou sestavu

Jarní split sledované Tipsport COOL ligy ve hře Counter Strike: Global Offensive se pomalu ale jistě blíží. V další sezoně portálu Playzone se představí i slovenská organizace DEFEATERS, která si příslušnost mezi tuzemskou elitou vybojovala v říjnové baráži. A pro nadcházející ročník dochází u bratislavského týmu k několika změnám.

Foto: @playzone.cz

Mistrovství ČR v počítačových hrách. Ilustrační foto

Článek

Jeden z nejúspěšnějších týmů minulosti se v loňském roce vrátil na scénu. V Tipsport COOL lize z toho nakonec byl postup mezi elitu. A do ní DEFEATERS vstoupí v obměněné sestavě.

Z původního druholigového složení zůstal pouze slovenský plejer a zároveň kapitán mužstva Rudolf „Rutk0" Kovalčik. Ten k sobě přizval krajana Olivera „Abdel" Košču a pak trio českých hráčů Filipa „Lueg" Uxu, Jana „shrubyy" Černého a Dominika „DOCKSTAR" Putirku.

„Po rozpadu poslední sestavy jsem se ujal nelehkého úkolu, a to složit nový tým. Jako prvního jsem si vybral Abdela, s kterým jsme poslední týdny vybírali nové složení," vyjádřil se prostřednictvím sociální sítě Facebook Kovalčik.

„Věřím, že jsem hráče vybrali poctivě a doufám, že méně známá jména, jako jsou ta naše, můžou překvapit. Doufám, že se našimi schopnostmi a tvrdou prací dokážeme vyrovnat zkušenějším týmům," dodal kapitán organizace, jejíž Counter Strike historie sahá až do roku 2002.

DEFEATERS patří k týmům, které v minulosti válcovaly česko-slovenskou scénu. Jsou třínásobnými mistry Slovenska a vicemistry Česka. Za sebou mají i účast na několika prestižních mezinárodních turnajích.

Reklama

Související témata: