Hlavní obsah

SINNERS se jako první celek v CS:GO kvalifikovali na MČR v počítačových hrách

Praha

První velký tuzemský turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive zná své vítěze. Ve finále HAL3000 MČR Tour se střetly celky, které si zopakovaly finálový souboj z posledního mistrovství Česka. Z duelu s Entropiq nakonec vyšla vítězně česká jednička SINNERS, která se tak kvalifikovala jako první tým na příští MČR v počítačových hrách a jako bonus se rovněž představí na evropském turnaji European Development Championship.

Foto: @playzone.cz

SINNERS s pohárem pro mistra Česka v CS:GO ročníku 2020. Archivní foto

Článek

Koncem loňského roku hříšníci získali titul pro mistry Česka v CS:GO. Teď pomalu mohou myslet na obhajobu. SINNERS aktuálně válcují českou scénu a daří se jim i na mezinárodním poli. A jinak tomu nebylo ani na HAL3000 MČR Tour.

Výhra hříšníků z finále 2:1 proti plejerům Entropiqu nejspíš nikoho nepřekvapí. Černo-zelení ale jako jediný český tým dokázal SINNERS v letošním roce alespoň vzít jednu mapu.

Finalisté HAL3000 MČR Tour se díky tomuto úspěchu představí také v turnaji European Development Championship. Vítězstvím si SINNERS zajistili účast v hlavní části, na Entropiq pak čeká uzavřená kvalifikace.

Reklama

Související témata: