Hlavní obsah

Kdo bude Česko reprezentovat v Hearthstone? Rozhodnou fanoušci

Praha

Bude Česko v mezinárodním měření znovu nejlepší? Fanoušci na sociální síti Twitter rozhodují o tom, jaké bude složení českého reprezentačního týmu v Hearthstone na turnaji MAX League of Nations. Češi budou v týmové soutěži národů navazovat na titul mistrů světa z roku 2017. Podnik začne 5. dubna a český celek se v základní skupině utká s reprezentacemi Dánska, Řecka, Nizozemska, Slovenska a Turecka.

Foto: Sport.cz

Přední český hráč Hearthstone Oldřich „Faeli“ Mahdal s pohárem pro mistra ČR. Archivní foto

Článek

Čeští plejeři populární karetní hry Hearthstone patří k absolutní světové špičce. Do turnaje MAX League of Nations budou vstupovat s velkými ambicemi. O tom, jaké bude složení výběru, nakonec rozhodnou fanoušci na sociální síti Twitter.

Vybírat mohou ze čtveřice hráčů. Na soupisku se ale vejdou jen tři. Podle průběžného hlasování to vypadá, že ve výběru nebude chybět pamětník senzační zlaté medaile z mistrovství světa z roku 2017 Jaromír „Jarla" Vyskočil.

Stříbrného medailistu z loňského Grandmasters doplní s velkou pravděpodobností také Oldřich „Faeli" Mahdal z Entropiqu, který loni exceloval na Max League mezi jednotlivci.

O poznání vyrovnanější je hlasování u zbývajících dvou borců. Pouze jeden z nich se v českém reprezentačním dresu na začátku května na MAX League of Nations ukáže.

Bude jím buď parťák Mahdala z Entropiqu a účastník Masters Petr „En1gma" Balcar, nebo Štěpán „Norwis" Šimek z Inside Games. Sedmnáctiletý Balcar je mistrem Česka z loňského roku a výsledky hovoří spíše v jeho prospěch. I Šimka už lze ale zařadit k užší české hearthstoneové špičce.

Hlasovat můžete i vy prostřednictvím twitterového účtu MAX League.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.