Hlavní obsah

Pardubice vyšlou do finále e:LIGY Serona

Praha
Aktualizováno

Fanoušci virtuálního fotbalu mohli o víkendu sledovat semifinálovou fázi e:LIGY 2020/21. V ní se v rámci jednotlivých týmů rozhodovalo o tom, kdo bude prvoligové celky reprezentovat v dubnovém finále. Nedělní program ve hře FIFA 21 nabídl duely mezi pardubickými plejery, z nichž jako vítěz vzešel jeden z nejlepších českých hráčů FIFA Dominik „Seron“ Čermák.

Foto: fcviktoria.cz

Plzeňský záložník Jan Kopic (vlevo) a Lukáš Pour, alias T9Laky se utkali v konzolové hře FIFA. Ilustrační foto

Článek

Překvapivou dvojici pošle do finálového turnaje Sigma Olomouc. Z druhého místa čtyřčlenné skupiny postoupil Typci a prvenství šlo za Johnnytaborakem. Až na třetím místě skončil známý český plejer MorCaJs.

Jedním z horkých favoritů na zisk trofeje budou jednoznačně Pardubice. Ty do finálového kola vyšlou dvojici Krajda a seron001. Druhý jmenovaný patří k absolutní špičce české FIFA scény.

Liberec budou reprezentovat FCSLPanPeca a Driskecz14. Viktoria Plzeň vyšle do finálového turnaje Mattyse a Ondru17.

Finále e:LIGY 2020/21 je na programu mezi 3. a 5. květnem. Sport.cz opět přinese živé přenosy.

Klíčový souboj o prvenství v e:LIZE bude o to prestižnější, že kromě zisku mistrovské trofeje v něm půjde také o zajištění účasti v mezinárodním seriálu EA FIFA21 Global Series. Většina klubů FORTUNA:LIGY proto nasadila do svých bojů v rámci e:LIGY ty nejlepší hráče.

Reklama

Související témata: