Hlavní obsah

Entropiq porazil ve šlágru kola COOL ligy Sampi a zajistil si play off

Populární česká COOL liga ve hře Counter-Strike: Global Offensive pokračovala v úterý osmým hracím dnem. Sampi.Tipsport vyzval Entropiq a z jasné výhry 2:0 na mapy se radovali hráči černo-zelené stáje. Ti si vítězstvím definitivně zajistili účast v letošním play off. V druhém utkání úterního hracího dne se střetli plejeři Eclotu a eSuby, triumf 2:0 putoval na stranu druhého jmenovaného celku.

Foto: Sport.cz

Entropiq a jeho CS:GO tým, střelci černo-zelené stáje mají jistotu play off COOL ligy.

Článek

Entropiq vstoupil do utkání se Sampi výhrou 16:7 na mapě Dust2. Vzhledem k tomu, že černo-zeleným stačilo k jistotě postupu do vyřazovací fáze soutěže uhrát bod, měli tak splněno hned po úvodním dějství.

Mapu Vertigo tak Entropiq mohl odehrát s klidem. A tak se také stalo, nakonec z toho byla kanonáda v podání černo-zelených, kteří připsali jednoznačný triumf v poměru 16:3 a jasnou výhru 2:0 na mapy.

V druhém duelu úterního hracího dne se střetl Eclot s eSubou. I tenhle zápas měl poměrně jednoznačný průběh, když modrá krev zvítězila nejprve 16:7 na Nuke a následně 16:10 na Infernu.

První tři celky tabulky mají před závěrečnou fází základní části COOL ligy velký bodový náskok. Enterprise a Entropiq mají účast v play off už jistou. I eSuba může být v klidu. O poslední místenku mezi nejlepší čtyři družstva se ale ještě povede tuhá bitva. Získat ji mohou všechny zbývající týmy ligy.

Reklama