Hlavní obsah

Ani třetí pokus nevyšel. Entropiq ukončil spolupráci se zahraniční Valorant sekcí

Praha

Loni zkoušeli na scéně relativně nové fps střílečky Valorant prorazit s dvěma týmy. Nakonec česká ani rusko-polská soupiska v Evropě v barvách Entropiqu neuspěla a přišel konec. Letos přivedli černo-zelení hvězdnou pětici namíchanou z Čecha, Fina a trojicí zkušených Francouzů. Jenže ale ani tahle sestava se výrazněji mezi elitou neprosadila a zástupci české esportové organizace po vzájemné dohodě spolupráci ukončili.

Foto: @Entropiqteam, Facebook

Valorant sestava ve složení Damien „HyP" Souvill, Tom „APO" Bonnion, Romain „VlaDéDé" Mieudonnet, Tim „Taimou" Kettunen a Karel „Twisten" Ašenbrener u české organizace Entropiq končí.

Článek

Entropiq se v únoru na třetí pokus pokusil vybudovat konkurenceschopný celek kolem předního českého plejera Karla „Twisten" Ašenbrenera. K němu přibyli hvězdní Francouzi Damien „HyP" Souvill, Tom „APO" Bonnion a Romain „VlaDéDé" Mieudonnet a Fin Tim „Taimou" Kettunen.

„Chceme uspět na mezinárodní scéně a dostat se na Major," vyhlašovali hráči při příchodu do Entropiqu. Jenže plejeři černo-zelených často selhávali v důležitých zápas o účast na předních turnajích.

Ve srovnání s evropskou špičkou pak většinou přicházely jasné porážky, jako například 0:2 s Teamem Liquid, 0:2 s Teamem Vitality a 1:2 s Teamem Heretics. Z předních celků dokázali porazit jen Team BDS.

Hráči i organizace tak proto po společném rozhodnutí spolupráci ukončili. Zástupci Entropiqu zatím další plány se svou Valorant sekcí nezveřejnili. Otázkou tedy zůstává, jestli se do útoku na čelo evropské scény pustí i napočtvrté.

Reklama

Související témata: