Hlavní obsah

Dynamo Eclot hlásí návrat osvědčené dvojice

Praha

Česká esportová organizace Dynamo Eclot nedávno ohlásila vstup movitého investora, když spojila síly s pardubickým hokejem. Koncem minulého týdne se pak CS:GO tým rozloučil s dvěma hráči Lukášem "Majky" Měcháčkem a Matějem "stinx" Štorkem. O víkendu pak Ecloti ohlásili velký návrat. Na soupisku pro hru Counter-Strike: Global Offensive se vrací duo Filip „K1-FiDa“ Dvořák a Adam „ZEDc“ Bartko, které v minulosti s celkem dosáhlo na titul vicemistrů Česka.

Foto: @dynamoeclot, Facebook

Do esportové organizace Dynamo Eclot se vrací CS:GO hráč Adam "ZEDc" Bartko.

Článek

Český pětadvacetiletý plejer Dvořák s organizací, s níž v roce 2019 vybojoval stříbrné medaile na MČR v počítačových hrách, znovu spojuje síly po krátkém angažmá u týmu Sampi.

Dvacetiletý Slovák Bartko se na místo činu vrací po půlročním angažmá u Dark Tigers.

Když Ecloti v roce 2019 dokráčeli až do finále tuzemského šampionátu, oba byli tahouni mužstva. Ve finále tehdy podlehli mnohonásobným šampionům eXtatus.

Oba střelci se představili už v nedělním zápase mezinárodní soutěže ESEA a její třetí divize Main v duelu proti tureckému ceku Failen9 Esports. Dynamo zápas prohrálo poměrem 22:25. Bartko zaznamenal statistiku K/D 0,84 a Dvořák 0,79.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články