Hlavní obsah

Sinners se na DreamHack Open nepředstaví, v kvalifikaci padli

Praha

Velké drama se smutným koncem. Tak vypadalo třetí vystoupení české esportové organizace Sinners v uzavřené kvalifikaci na prestižní online turnaj DreamHack Open v CS:GO. Hříšníci ve čtvrtek v druhém kole spodního pavouka narazili na GamerLegion, 53. celek světa, který byl ale nad jejich síly a po těsné porážce 1:2 na mapy se s vidinou účasti v hlavní fázi podniku rozloučili.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Max "Shock" Kvapil z organizace SINNERS v akci.

Článek

Sinners do utkání proti německo-švédské organizaci, za níž nastoupil slovenský plejer Patrik „Zero" Žúdel, vstoupili velice dobře. Na Infernu předvedli několik pohledných akcí a díky naprosté dominanci za CT stranu nakonec dokráčeli k jasné výhře 16:9.

Jenže na následujícím Vertigu začali Hříšníci tahat za kratší konec. V druhé části mapy se navíc dostali do problémů s financemi, z nichž už se nedokázali dostat a po výsledku 13:16 došlo na rozhodující mapu.

Aréna Ancient nabídla nervy drásající podívanou, při níž nejvíce zářil Slovák Žúdel na straně Legionu. Legion si nakonec vybojoval tři matchpointy, jenže jeho střelci měli problémy s ekonomikou. Sinners měli nakročeno vybojovat prodloužení, soupeř ovšem dokázal poslední matchpoint využít, a to navíc parádním killem Deaglem na úplný závěr střetnutí.

Šance na postup na vrcholný turnaj evropského CS:GO se pro Hříšníky rozplynula, stejně jako možnost zabojovat o stotisícový dolarový prizepool a o 240 Pro Tour bodů, které by se Sinners náramně hodily k vybojování účasti v nadcházející sezoně ESL Pro League.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články