Hlavní obsah

Vlašim - Jihlava 1:1Smolná ztráta. Favorit přišel v poslední minutě o výhru ve Vlašimi

Praha

Fotbalisté Jihlavy ve 23. kole druhé ligy remizovali ve Vlašimi 1:1, o vítězství přišli až v poslední minutě. Vysočina z druhého místa neúplné tabulky ztrácí šest bodů na vedoucí České Budějovice, které mají k dobru středeční zápas s Táborskem.

Článek

Jihlavští začali výborně a už v 11. minutě je poslal do vedení Klobása tečovanou střelou. Obě mužstva si pak vytvořila hodně šancí, ale skóre se změnilo až těsně před koncem, kdy Fotr hlavou vyrovnal. Devátá Vlašim stále čeká na premiérovou jarní výhru a počtvrté za sebou remizovala.

Prostějov si poradil se Sokolovem

Ve druhém dnešním utkání nováček Prostějov na svém hřišti zdolal Sokolov 2:1 a po druhé výhře z posledních tří kol udělal další krůček k záchraně. Už v desáté minutě otevřel skóre Kroupa a čtvrt hodiny před koncem přidal pojistku střídající Machynek.

Hosté díky Glaserově penaltě v nastavení už pouze zmírnili porážku. Prostějov je v tabulce na dvanácté příčce, Sokolov o dvě místa výš.

23. kolo druhé fotbalové ligy:
Vlašim - Jihlava 1:1 (0:1)
Branky: 90. Fotr - 11. Klobása. Rozhodčí: Cieslar - Kotík, Podaný. ŽK: Pavlík (Vlašim). Diváci: 506.
Vlašim: Bačkovský - Pavlík, Piško (30. Kadlec), Blecha, Mizerák - Janda, Fortelný (46. A. Kučera), Badocha, O. Novotný - Výborný (65. Dao), Fotr. Trenéři: Bojev a Brabec.
Jihlava: Vejmola - Vedral, Tijani, Chlumecký, F. Novotný - Vaculík, Šulc - Javůrek (83. Petr), Zoubele (90.+1 Šefčík), Preisler - Klobása (53. Klíma). Trenér: R. Kučera.
Prostějov - Sokolov 2:1 (1:0)
Branky: 10. Kroupa, 74. Machynek - 90.+4 Glaser z pen. Rozhodčí: Nenadál - Poživil, Lakomý. ŽK: Slaninka, Vošahlík, Kroupa - O. Ševčík, Novák. Diváci: 750.
Prostějov: Lé Giang - Biolek, Schuster, Sus, Slaninka - Polák - Píchal (67. Machynek), Vošahlík, Koudelka (87. Zapletal) - Lutonský (90. Pančochář) - Kroupa. Trenér: Machala.
Sokolov: Jakub Dvořák I - Mejdr (68. Voleský), Čihák, O. Ševčík, Jakub Dvořák II - Glaser, Machek - Štípek, Liener (72. Holek), Novák - Vávra (56. Kosak). Trenér: Hejret.

Reklama

Související témata: