Hlavní obsah

Jihlava - Brno 3:2Šlágr druhé ligy rozhodl gólem v poslední minutě Smejkal

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Jihlavy si v utkání 9. kola druhé ligy poradili 3:2 s Brnem. Vysočina, která po dramatickém závěru vyhrála i páté domácí utkání v sezoně, ztrácí na druhém místě tabulky jeden bod na první Pardubice. Východočeský celek má ale o odehrané utkání méně.

Článek

Jihlava po gólech Jawa a Klobásy už vedla 2:0, ale hostům se podařilo vyrovnat. V 55. minutě nejprve snížil Vaněk a v 88. minutě srovnal Růsek. Jenže ani to Zbrojovce k bodu nestačilo, protože v poslední minutě o výhře Vysočiny rozhodl Smejkal.

Ve druhém dnešním utkání Vítkovice porazily 4:0 Sokolov a po pěti zápasech, v nichž získaly jediný bod, se dočkaly vítězství. O výhře domácích rozhodl dvěma góly Buchvaldek a ostravskému celku patří v tabulce třinácté místo. Vítkovice ale mají jen o bod víc než předposlední Sokolov a poslední Varnsdorf.

9. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Brno 3:2 (1:0)
Branky: 45.+1 Jawo, 46. Klobása, 90. Smejkal - 55. Vaněk, 88. Růsek. Rozhodčí: Orel - Caletka, Ratajová. ŽK: Jawo, Lacko - Šmíd, Šumbera. Diváci: 1639.
Jihlava: Vejmola - Svoboda, Tlustý, Tijani, Javůrek - Fortelný (43. Lacko), Vaculík - Smejkal, Klobása (86. Rezek), Zoubele (90. Vedral) - Jawo. Trenér: Kučera.
Brno: Floder - Šural, Šmíd, Kryštůfek, Eismann - Bariš, Vaněk - Štepanovský (64. Krška), Přichystal (46. Růsek), Šumbera - Pázler (54. Magera). Trenér: Šustr.
Vítkovice - Sokolov 4:0 (2:0)
Branky: 5. a 49. Buchvaldek, 17. Stříž, 55. vlastní Stropek. Rozhodčí: Pechanec - Vlček, Dresler. ŽK: Cverna - Kopřiva. Diváci: 489.
Vítkovice: Květon - Klusák, Cverna, Holiš, Surzyn - Motyčka - Stříž, Buchvaldek (84. Kania), Matěj (90. Praus), Zorvan - Chvěja (78. Kovařík). Trenér: Balcárek.
Sokolov: Šiman - Šmehyl, Hošek (62. Čihák), Stropek, Jakub Dvořák II - Štípek, Machuča, Kopřiva (52. Štursa), Selnar, Vávra (52. Machek) - Červenka. Trenér: Šturma.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články