Hlavní obsah

Bohemians 1905 získali na půlroční hostování zadáka Jindřiška

První zimní posilou fotbalistů druholigového pražského klubu Bohemians 1905 se stal Josef Jindřišek z Olomouce. Do Vršovic přichází sedmadvacetiletý zadák na půlroční hostování s následnou opcí na přestup.

Článek

"Jedná se o hráče střední generace s bohatými ligovými zkušenostmi. Ve smlouvě s Olomoucí je navíc zakotvena opce, kterou uplatníme v případě, že budeme mít o tohoto hráče zájem i v létě," řekl pro klubový web sportovní ředitel Bohemians 1905 Jiří Steinbroch. "Můžeme ho využít na obou krajích obrany i jako defenzivního záložníka," doplnil trenér Pavel Hoftych.

Jindřišek nakoukl poprvé do ligy před pěti lety v dresu Jablonce, před dvěma lety ho do Olomouce přivedl tehdejší kouč Vlastimil Petržela. Celkem má Jindřišek v první lize odehráno 91 zápasů, poslední půlrok strávil na hostování ve Fulneku.

"Před uzavřením je příchod útočníka Miloslava Strnada z Čáslavi. S klubem i hráčem jsme dohodnuti. Strnad měl hostování v Čáslavi až do konce sezóny, ale došli jsme k předběžné dohodě," uvedl Steinbroch k angažování druhého nejlepšího střelce druhé ligy.

Reklama