Hlavní obsah

Fotbalisté druholigové Jihlavy získali čtyři posily

JIHLAVA

Čtyři nové posily se zkušenostmi z nejvyšší soutěže se představí na úterním prvním tréninku fotbalistů druholigové Vysočiny Jihlava. Slovenský brankář Mário Michalík přichází z Příbrami, obránce Jan Procházka z Viktorie Žižkov, bulharský útočník Lubomir Bogdanov z Mostu a z Teplic se vrací do Jihlavy záložník Jan Štohanzl.

Článek

Štohanzl do Jihlavy přijde na půlroční hostování s opcí na následný přestup. "Jsme v podstatě dohodnutí, zbývá jen doladit formality," řekl ČTK teplický ředitel František Hrdlička. Rychlonohého záložníka přivedl do klubu v lednu 2006 na přání tehdejšího trenéra Vlastimila Marečka, jenže velká očekávání nenaplnil. Během tří let odehrál 51 ligových zápasů, ale téměř do poloviny z nich nastoupil jen jako náhradník.

"Mareček mu věřil, viděl v něm skoro nového Nedvěda. Jenže mu to (Štohanzlovi) neprospělo a jenom zpohodlněl," řekl už dříve na hráčovu adresu Hrdlička.

V Jihlavě se kromě toho změnilo hostování brněnského útočníka Pavla Simra v přestup. Naopak bude trenér Karol Marko postrádat brněnské hráče Michaela Rabušice a Františka Schneidera, kterým hostování skončilo. Vedení klubu rozhodlo neprodloužit hostování stoperovi Jakubu Rezkovi, který se vrací do Varnsdorfu.

Reklama

Související témata: