Hlavní obsah

Ústí - Líšeň 0:0Utkání dvou týmů ze středu tabulky skončilo smírem

Ústí nad Labem

Fotbalisté Ústí nad Labem remizovali v předehrávce 25. kola Fortuna Národní ligy s Líšní bez branek. Vyrovnané utkání dvou týmů ze středu tabulky přitom nabídlo šance a ve druhé půli měli hráči na obou stranách příležitosti rozhodnout, branka ale nepadla. Hostům nebyl uznán gól v osmé minutě střetnutí.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Zleva Samuel Dancák z Dukly a Daniel Richter z Ústí.

Článek

Hosté se již v osmé minutě radovali ze vstřelené branky, leč zbytečně. Vintr prostřelil Tvrdoně, jenže rozhodčí Dubravský gól neuznal pro faul, který celé situaci předcházel.

Oba brankáři vyšli ze zápasu s čistým kontem, výsledkem je bezbranková remíza. V závěru zápasu vyvolávali ústečtí fanoušci jméno Aleše Křečka, ještě nedávného trenéra Army.

Klub se s ním rozešel kvůli nedohodě na nové koncepci. Přímou manažerskou zodpovědnost za "A" tým převzal do doby jmenování nového trenéra ředitel Václav Kožíšek, který bude nadále spolupracovat s asistenty Petrem Vrabcem a Jurajem Šimurkou. Jednání s adepty na uvolněné trenérské místo probíhají.

Vrabec s Šimurkou roli hlavního trenéra Ústí nad Labem odmítli.

25. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Líšeň 0:0
Rozhodčí: Dubravský - Novák, Váňa. ŽK: Richter, Bílek, Matějka, Kolařík - Demeter, Silný, Fila. Diváci: 862 (limit 2500 osob na stadionu).

Reklama

Související témata: