Hlavní obsah

Sokolov nezvládl na jaře ani domácí premiéru a podlehl Čáslavi

SOKOLOV

Fotbalisté Sokolova prohráli v jarní části druhé ligy i třetí zápas. Po dvou venkovních porážkách v sobotu svěřenci Radoslava Látala podlehli doma 0:2 Čáslavi, která získala cenné tři body v boji o záchranu. Ze tří letošních utkání mají hráči Sokolova skóre 1:10.

Článek

Hned v první minutě zápasu mohl Baník poslat Duchnič, ale jeho střela gólem neskončila. V úvodním poločase pak byly k vidění hlavně souboje a hra uprostřed hřiště. Hosté se před sokolovskou branku dostávali spíše sporadicky, přesto se ujali vedení. Ve 29. minutě se míč po centru z levé strany dostal až na hranici vápna k Růžičkovi, jehož tečovaná střela skončila v pravém horním rohu Zachardovy branky.

I ve druhém poločase se Baník marně snažil dobýt branku Čáslavi, která se soustředila na bránění svého náskoku. Domácí se dostali po několika standardkách do zakončení, ale soupeř všechny šance zblokoval. Po hodině hry se ve vápně objevil osamocený Šilhan, ale ve slibné příležitosti branku netrefil. Naopak hosté přidali v 80. minutě druhý gól. Přetažený centr se dostal k volnému Fikejzovi, který bez potíží skóroval.

Sokolov - Čáslav 0:2 (0:1)
Branky: 29. Růžička, 80. Fikejz. Rozhodčí: Ochotnický - Ubias, Koval. ŽK: Šilhan - Šisler. Diváci: 1060.
Sokolov: Zacharda - Blažek, Chupáč (8. Darida, 71. Dittrich), Šindelář, Hanzlík - Podrazký, Čada, Javorský, Vaněček - Duchnič (55. Mlika), Šilhan. Trenér: Látal.
Čáslav: Bárta - Kotrba, Ptáček, Šisler, Kunášek - Růžička, Mojdl - Šturma (90. Racko), Špidlen, Džafič (70. Fikejz) - Sedláček (81. Hušťava). Trenér: Abrhám.

Reklama