Hlavní obsah

Dukla rozstřílela Varnsdorf a na třetí místo má náskok osmi bodů

PRAHA

Fotbalisté Dukly Praha v předehrávce 24. kola druhé ligy porazili Varnsdorf 4:0 a znovu se přiblížili postupu do první ligy. V čele tabulky už mají osmibodový náskok před třetí Jihlavou, která však má zápas k dobru.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Pavel Hašek z Dukly Praha.

Článek

Dukle, která v minulém kole překvapivě prohrála na půdě posledního Hlučína, výrazně pomohl návrat útočníka Chigoua. Kamerunský střelec, jenž předchozí zápasy vynechal kvůli zdravotním problémům, už v 6. minutě akrobaticky zpracoval míč pro Svatonského, který otevřel skóre.

O čtvrt hodiny později zvýšil reprezentant do 20 let Hanousek a krátce nato Chigou hlavou definitivně rozhodl. Varnsdorf už neměl sílu na pokus o zvrat, naopak v posledních minutách ještě jednou inkasoval po přímém kopu Malého.

Druhá fotbalová liga - 24. kolo:
Dukla Praha - Varnsdorf 4:0 (3:0)
Branky: 6. Svatonský, 21. Hanousek, 29. Chigou, 88. Malý. Rozhodčí: Franěk - Nádvorník, Tacina. ŽK: Mikula - Breite, Porcal, Kulhánek, Koblížek, Stehlík. Diváci: 750.
Dukla: Rada - Hašek, Mikula, Vorel, Vrzal - Malý, Šiml, Hanousek (86. Gedeon) - Berger, Chigou (73. Jirouš), Svatonský (75. Pázler). Trenér: Kozel.
Varnsdorf: Porcal - Mach, Pimpara, Stehlík, Jakobovský - Breite - Kulhánek (60. Matejov), D. Procházka (46. Koblížek), Chod, Rudnickij - Čemba (70. J. Procházka). Trenér: Křeček.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články