Hlavní obsah

Táborsko - Dukla 0:1Jihočeši padli popáté v řadě, velký favorit přezimuje aspoň osmý

Sezimovo Ústí
Aktualizováno

Podzimní část fotbalové Fortuna Národní ligy zakončil duel 12. kola mezi Táborskem a Duklou. Lepší tečku za první polovinou sezony udělali Pražané, kteří na hřišti soupeře vyhráli těsně 1:0. Krunertova trefa ze 6. minuty zápasu znamenala export tří bodů na Julisku a zároveň prodloužení série porážek Táborska, která čítá již pět zápasů. Dukla zakončila podzim na 8. místě se ziskem 17 bodů, Jihočeši získali o devět bodů méně a jsou předposlední.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Kučera z Táborska během přípravného utkání na Spartě.

Článek

Vstupovali do soutěže jako hlavní favorit na postup do první ligy. Podzim se však Pražanům vůbec nepovedl. Dukla proti Táborsku aspoň zmírnila nečekaně velkou ztrátu. Přezimuje osmá, osm bodů za vedoucím Hradcem Králové.

Otázkou je, zda takový vývoj ustojí trenér Roman Skuharvý.

„Moje pozice pro mě není primární. Snažím se dělat co nejlíp svou práci, mou situací se bude zabývat vedení," mávl kouč rukou po minulé domácí remíze s Votroky.

Jediný gól podzimní derniéry padl již v 6. minutě. Po centru se dostal ke střele Souček, jehož střelu gólman Pecháček vyrazil před volného Štěpána Krunerta, který doklepl míč do branky.

12. kolo druhé fotbalové ligy:
Táborsko - Dukla Praha 0:1 (0:1)
Branka: 6. Krunert. Rozhodčí: Orel - Poživil, Vejtasa. ŽK: Provazník - Souček. Bez diváků.

Reklama

Související témata: