Hlavní obsah

Varnsdorf uhrál při premiéře nového kouče remízu 1:1 s Bohemians

VARNSDORF

Fotbalisté Varnsdorfu uhráli při premiéře nového kouče Zdenka Frťaly doma remízu 1:1 s Bohemians Praha. Hosté jsou v druholigové tabulce třetí, na druhou Jihlavu ztrácejí bod.

Článek

První poločas vyhráli domácí, v 17. minutě se hlavou prosadil Melunovič. Ten o čtvrt hodiny později ohrozil Wintra ještě jednou, tentokrát ale brankář Pražanů stihl zakročit.

Bohemians vyrovnali v 60. minutě, když se k míči po nepřehledné situaci dostal Grznár a přehodil Porcala. Domácí Rudnickij pak upadl ve vápně, ale místo penalty dostal žlutou kartu.

Nakonec měli k vítězství blíž hosté. Škoda však nejprve ve slibné pozici těsně minul branku a pak varnsdorfské mužstvo zachránil gólman Porcal, který zneškodnil dorážku střídajícího Huni.

Varnsdorf - Bohemians Praha 1:1 (1:0)
Branky: 17. Melunovič - 60. Grznár. Rozhodčí: Nenadál - Marek, Štěrba. ŽK: Rudnickij - Fenyk, Škoda. Diváci: 720.
Varnsdorf: Porcal - Mach, Stehlík, Koblížek, Hozda - Rudnickij (87. Procházka), Cana, Jordák (75. Matějov), Jakobovský - Melunovič, Chod (66. Breite). Trenér: Frťala.
Bohemians Praha: Winter - Flachbart, Penc, Drsek, Grznár - Fenyk (69. Huňa), Demeter, Macháček, Križan (78. Šisler) - Mišák (50. Duchnič), Škoda. Trenér: Barát.

Reklama