Hlavní obsah

Varnsdorf - Líšeň 1:1Lídr druhé ligy zvýšil náskok o další bod, také Chrudim remizovala

Praha
Aktualizováno

Velký brněnský paradox. Zatímco slavnější Zbrojovka se v nejvyšší soutěži topí, menší Líšeň se drží v čele fotbalové Fortuna Národní ligy. V dohrávce 15. kola lídr tabulky remizoval 1:1 ve Varnsdorfu a náskok na druhý Prostějov tak zvýšil na dva body. Rovněž další nedělní duel, dohrávka 14. kola mezi Táborskem a Chrudimí, skončil výsledkem 1:1.

Foto: sklisen.com

Fotbalisté Líšně se radují...

Článek

Minulý týden zapadlo hřiště sněhem, zápas musel být odložen. Druhý pokus se už vydařil. Fotbalisté Líšně ve Varnsdorfu remizovali 1:1 a prodloužili svou sérii bez porážky na sedm utkání.

Brněnský tým poslal po čtvrthodině do vedení ze značky pokutového kopu Jaroslav Málek. Nejlepší střelec soutěže zaznamenal v aktuálním ročníku svou devátou trefu.

Nakonec ale na vítězství nestačila. Severočeši ihned po změně stran zásluhou Patrika Schöna srovnali a v závěru duelu dokonce mohli dokonat obrat. Ondráčkovu penaltu ovšem bravurně zneškodnil brankář Veselý.

Také utkání mezi Táborskem a Chrudimí skončilo nerozhodně 1:1. Domácí šli po hodině hry do vedení, pokutový kop proměnil Stephano Alves De Almeida. Hosté čtvrt hodiny před koncem řádné hrací doby vyrovnali, bod zařídil favoritovi střídající Tomáš Dostálek.

Chrudim neprohrála ve druhé nejvyšší soutěži pošesté za sebou a je pátá. Táborsko zůstalo třinácté, na nesestupovou dvanáctou pozici už ale ztrácí jediný bod.

15. kolo druhé fotbalové ligy:
Varnsdorf – Líšeň 1:1 (0:1)
Branky: 47. Schön - 14. Málek z pen. Rozhodčí: Raplík – Novák, Slavíček. ŽK: Ondráček, Šimon - Matocha, Reteno Elekana, Ševčík. Bez diváků.
14. kolo druhé fotbalové ligy:
Táborsko – Chrudim 1:1 (0:0)
Branky: 59. Almeida z pen. - 76. Dostálek. Rozhodčí: Szikszay – Leška, Volf. ŽK: Almeida, Holiš - Drahoš, Řezníček, Verner, Mužík. Bez diváků.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články