Hlavní obsah

Příbram - Vyškov 1:4Exligový tým doma dostal výprask od nováčka, Líšeň nezaváhala

Aktualizováno

Fotbalisté Příbrami se v 9. kole Fortuna Národní ligy a celkově v pátém utkání na domácí půdě znovu nedočkali zisku tří bodů. Kdyby jen to, nováčkovi z Vyškova podlehli vysoko 1:4. Naopak Líšeň navázala na předchozí tři výhry v řadě a doma zdolala Vysočinu Jihlava 2:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Příbrami Jozef Valachovič v akci.

Článek

Návrat do nejvyšší soutěže? Kdepak, Příbram se trápí, v tabulce zůstává třetí do konce!

Pro Středočechy se přitom zápas s nováčkem z Vyškova lépe vyvíjel, když se po dvaceti minutách trefil Dedič. Do poločasu však dokázal srovnat Fofana a Moravané udeřili ve druhém dějství znovu, a tentokrát hned třikrát.

Zápas Líšně s Jihlavou se lépe vyvíjel pro hosty, které poslal do vedení Selnar. Brzy však vyrovnal Jeřábek a ve druhém poločase se dlouho schylovalo k dělbě bodů. Ve třetí nastavené minutě však výhru domácím vystřelil Silný, který proměnil pokutový kop.

9. kolo druhé fotbalové ligy:
Příbram - Vyškov 1:4 (1:1)
Branky: 23. Dedič - 37. a 57. Fofana, 53. Jambor, 90.+3 Vintr. Rozhodčí: Hanousek - Pochylý, Melichar. ŽK: Halinský, Procházka, Zorvan, Dedič - Krška, Slaměna, Fofana, Vintr. Diváci: 560.
Líšeň - Jihlava 2:1 (1:1)
Branky: 37. Jeřábek, 90.+3 Silný z pen. - 35. Selnar. Rozhodčí: Batík - Pečenka, Slavíček. ŽK: Matocha, Pašek, Kučera (všichni Líšeň). Diváci: 523.

Reklama

Související témata: