Hlavní obsah

Varnsdorf - Ústí 3:1Varnsdorf se po výhře nad Ústím přiblížil k záchraně v druhé lize

Varnsdorf

Fotbalisté Varnsdorfu porazili v předehrávce 27. kola druhé ligy Ústí nad Labem 3:1 a přiblížili se k záchraně. Domácí se posunuli na osmé místo neúplné tabulky a zvýšili svůj náskok na předposlední Vítkovice, které mají zápas k dobru, na osm bodů.

Článek

Varnsdorf byl od začátku aktivnější a v 19. minutě otevřel z dorážky po brejku skóre Kozma. Po půlhodině srovnal hlavou po centru Jindráček, ale druhý poločas severočeského souboje patřil domácím.

Nejprve v 55. minutě se štěstím proměnil penaltu Daníček, jehož oblouček se od břevna odrazil do hostujícího gólmana a pak podle rozhodčích za brankovou čáru. A hned za další dvě minuty propálil ústeckého Tvrdoně ze strany Dordič. Varnsdorf se tak dostal o skóre před Ústí, které je desáté.

Zbylých sedm zápasů vloženého 27. kola se hraje ve středu.

27. kolo druhé fotbalové ligy:
Varnsdorf - Ústí nad Labem 3:1 (1:1)
Branky: 19. Kozma, 55. Daníček z pen., 57. Dordič - 30. Jindráček. Rozhodčí: Příhoda - Vodrážka, Kožár. ŽK: Daníček - Pimpara. Diváci: 368.
Varnsdorf: Porcal - Novotný, Zbrožek, Lischka, Knejzlík - Dordič, Bílek (55. Richter), Daníček, Bláha, Durdevič (85. Fotr) - Kozma (79. Švantner). Trenér: Frťala.
Ústí: Tvrdoň - Gilián, Vaněk, Pimpara, Zeman (82. Procházka) - Peterka, Martykán - Moulis, Výborný (69. Miskovič), Pouček (55. Pícha) - Jindráček. Trenér: Skála.

Reklama

Související témata: