Hlavní obsah

Opava - Táborsko 2:1Opava ani v pátém kole neprohrála a vede druhou ligu

Opava

Fotbalisté Opavy porazili v předehrávce 5. kola druhé ligy 2:1 Táborsko a posunuli se na první místo tabulky. V čele soutěže mají náskok jednoho bodu před Českými Budějovicemi, zatímco o další bod zpět jsou Vlašim s Třincem. Všichni tři však mají o zápas méně než slezský celek.

Článek

Opavu poslal do vedení v 10. minutě Jurečka, ale za hosty v závěru poločasu z ojedinělé šance srovnal Mršič. O výhře domácích a prodloužení ligové neporazitelnosti rozhodl v 80. minutě Žídek. Opava má po pěti kolech bilanci tři výhry a dvě remízy. Spolu s ní v lize neprohráli už jen fotbalisté Českých Budějovic a Žižkova.

5. kolo druhé fotbalové ligy:
Opava - Táborsko 2:1 (1:1)
Branky: 10. Jurečka, 80. Žídek - 42. Mršič. Rozhodčí: Berka - Fišer, Horák. ŽK: Jurečka - Musiol, Nešický, Klusák. Diváci: 2333.
Opava: Fendrich - Hrabina, Simerský, Žídek, Stříž - Kayamba (85. Mozol), Schaffartzik, Jursa (65. Zapalač) - Zavadil - Jurečka, Kuzmanovič (74. Smola). Trenér: Skuhravý.
Táborsko: Toma - Navrátil, Souček, Kučera, Klusák - Prošek, Nešický, Mršič, Štohanzl - Musiol, Mysliveček (83. Kostka). Trenér: Nádvorník.

Reklama

Související témata: