Hlavní obsah

Augsburg - Wolfsburg 2:3Bundesligové drama rozhodl ve prospěch Wolfsburgu gól z předposlední minuty

Berlín
Aktualizováno

Fotbalisté Wolfsburgu zvítězili v německé lize v Augsburgu 3:2 díky gólu záložníka Yannicka Gerhardta z 89. minuty a protáhli úspěšnou sérii: z posledních šesti zápasů vytěžili 16 bodů. V tabulce předstihli Frankfurt a posunuli se už na páté místo. Fotbalisté Hoffenheimu hráli v německé lize pošesté za sebou nerozhodně. Doma remizovali 1:1 s Mohučí, Pavel Kadeřábek nastoupil v 73. minutě

Sestřih ze zápasu německé fotbalové ligy Augsburg - WolfsburgVideo: DIGI Sport, DIGI Sport

 
Článek

Sestřih z utkání německé fotbalové ligy Hoffenheim - Mohuč.

Favorizovaní hosté si brzy vytvořili převahu i šance. Weghorst ještě trefil tyč, ale krátce nato se v 33. minutě po rohu prosadil kapitán Guilavogui a před poločasem zvýšil střelou zpoza šestnáctky Brazilec William.

Augsburg ale po změně stran dokázal během čtvrt hodiny vyrovnat brankami Raniho Khediry a střídajícího Venezuelana Córdovy. Na třetí remízu za sebou ale nedosáhl, těsně před koncem mu ji po bleskovém protiútoku sebral Gerhardt.

Augsburg zůstal na 15. místě tabulky, od barážové příčky ho dělí bod. Jan Morávek zůstal mezi domácími náhradníky.

Od 73. minuty si zahrál Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu, který doma remizoval 1:1 s Mohučí a pošesté za sebou v lize zaznamenal nerozhodný výsledek. Neporazitelnost Hoffenheimu trvá už deset zápasů, tým je v tabulce sedmý.

Německá fotbalová liga - 17. kolo:
Augsburg - Wolfsburg 2:3 (49. R. Khedira, 59. Córdova - 33. Guilavogui, 41. William, 89. Gerhardt)
Hoffenheim - Mohuč 1:1 (11. Demirbay - 16. Mateta)

Reklama

Související témata: