Hlavní obsah

Nejhorší roh v historii fotbalu? Hvězdám Bayernu nacvičený signál nevyšel

Fotbalového trapasu se dopustila hvězda Bayernu Mnichov Thomas Müller v úterním utkání čtvrtfinále Německého poháru proti Schalke. Třicetiletý německý útočník se pokusil obranu domácích ve druhém poločase zaskočit překvapivou rozehrávkou z rohového kopu. Jeho snaha ale dopadla katastrofálně a Müller se místo obdivu fanoušků dočkal posměchu.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov Serge Gnabry a Thomas Müller odcházejí ze hřiště po utkání čtvrtfinále Německého poháru proti Schalke.

Článek

Fotbalisté Bayernu vedli ve Veltins Areně v Gelsenkirchenu od 40. minuty 1:0 díky gólu Joshuy Kimmicha. Ve druhém poločase se obhájci trofeje pokusili vedení navýšit nacvičeným signálem z rohového kopu.

Hráči Mnichova se snažili v obraných řadách Schalke vyvolat chaos nacvičeným signálem, což se vydařilo, a Müllerovi u rohového praporku zbýval jediný úkol: přihrávkou podél lajny najít volného spoluhráče. Jenže místo toho přišlo totální fiasko.

Třicetiletý německý reprezentant zalehl po zpackaném pokusu na trávník a hlavu schovával v dlaních. Mrzet ho to ale nakonec nemuselo. Gólový zápis duelu se neměnil ani na jedné straně a bavorský celek se po vítězství 1:0 může těšit na semifinále.

Reklama

Související témata: