Hlavní obsah

Fotbalisté Mönchengladbachu před prázdnými tribunami hrát nebudou

Netradiční divácká kulisa čeká na fotbalisty bundesligy během domácích zápasů Borussie Mönchengladbach. Sami fanoušci totiž přišli s nápadem, jak příznivce dostat na stadion. Do ochozů umístili kartonové desky s vlastními podobiznami. Jak to v Borussia Parku bude během duelů vypadat ukázal už středeční trénink, podívat se můžete ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Borussie Mönchengladbach trénují před kartonovými fanoušky.Video: sntv

 
Článek

Německou ligu čeká restart už v sobotu, diváci se ale na stadiony nepodívají. Fotbalisté Borussie Mönchengladbach svého dvanáctého hráče v ochozech ale nakonec přece jen mít budou, tedy alespoň symbolicky.

Vedení fanklubu nechalo do padesátitisícové arény nainstalovat kartonové podobizny příznivců Borussie. Celkově by jich mělo být až 12 000. Fandové si svého kartonového dvojníka mohli od klubu zakoupit za přibližně 15 eur. Výtěžek z akce pak poputuje na charitativní účely.

„Máme co dělat, abychom stihli vyřídit všechny objednávky, jen stěží stihneme všechny kartony nainstalovat. Ohromnou podporou jsme ale pochopitelně velmi potěšeni," nechal se slyšet organizátor akce z fanklubu Borussie.

Reklama

Související témata: