Hlavní obsah

Brémy - Wolfsburg 0:1Brémy v průšvihu! Pavlenka inkasoval, Werder zůstává na sestupové pozici

Brémy/Praha

I remíza jim byla málo. Nakonec ale fotbalisté Werderu Brémy v sestavě s českým brankářem Pavlenkou a obráncem Gebre Selassiem nezískali ani bod. V 82. minutě totiž Weghorst za hustého deště zblízka hlavou poslal míč do sítě a vítězství 1:0 slavil Wolfsburg. Brémy jsou po 30. kole předposlední, Wolfsburg poskočil na průběžné šesté místo.

Foto: Pool, Reuters

Fotbalisté Brém podlehli po gólu v 82. minutě 0:1 Wolfsburgu a po druhé porážce za sebou zůstali na předposlední pozici.

Článek

Brémy doma v roce 2020 v německé nejvyšší soutěži klopýtají, skoro by se dalo říct, že jdou od porážky k porážce. Jedna remíza a šest porážek, k tomu hrozivé skóre 1:15, to je vizitka, kterou se hráči Werderu raději nikde chlubit nebudou.

Nelze se divit, že jsou Brémy v tabulce předposlední s 25 body, horší je jen Paderborn (20 bodů). Šestnáctý Düsseldorf, který je narážové pozici, má o tři body víc.

Union Berlín ani Schalke 04 ve vzájemném utkání mužstev z druhé poloviny tabulky neukončily dlouhé čekání na bundesligovou výhru. Po výsledku 1:1 sice hosté z Gelsenkirchenu získali v pátém utkání po koronavirové pauze první bod, ale plný zisk naposledy zažili v polovině ledna. Od té doby Schalke, které drží díky dobré první polovině sezony desáté místo, odehrálo v lize dvanáct zápasů bez vítězství, což znamená vyrovnání negativního klubového rekordu ze sezony 1993/94. Berlínský nováček prodloužil sérii bez výhry o sedmý zápas.

Německá fotbalová liga - 30. kolo:
Brémy - Wolfsburg 0:1 (82. Weghorst),
Union Berlín - Schalke 1:1 (11. Andrich - 28. Kenny),
Augsburg - Kolín nad Rýnem 1:1 (88. Max - 85. Modeste).

Reklama

Související témata: