Hlavní obsah

Bayern potřetí jen remizoval, Leverkusen se udržel v čele

MNICHOV

Fotbalisté Leverkusenu uhráli ve šlágru 13. kola německé ligy remízu 1:1 na hřišti Bayernu Mnichov a udrželi se v čele tabulky o bod před Brémami. Bayern naopak potřetí za sebou získal jen bod a s pouhými pěti výhrami ze 13 zápasů mu patří až sedmá příčka. Pozice trenéra Louise Van Gaala je tak stále nejistá.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Fotbalisté Bayernu Mnichov smutně odcházejí do kabin

Článek

Bayern chtěl odčinit dosavadní nepřesvědčivé výkony a úvod se mu povedl. Již v osmé minutě Klose připravil gól pro Gomeze a bavorský velkoklub vedl. Jenže Leverkusen rychle odpověděl po povedené akci Kiesslinga. Na další gól diváci čekali marně, jelikož v souboji elitních obran se útočníci obou týmů už neprosadili.

V sestavě Leverkusenu stále ještě chyběl český reprezentant Michal Kadlec, který se vrací po zranění.

Již pět utkání čekají na vítězství fotbalisté Hamburku, kteří tentokrát dokonce doma podlehli 0:1 předposlední Bochumi. Po celé utkání u toho byli v domácím dresu i oba čeští reprezentanti David Jarolím a David Rozehnal. Ten v 77. minutě sledoval, jak jeho kolega ze stoperské dvojice Mathijsen prohrává souboj se slovenským reprezentantem Šestákem, po jehož přihrávce zařídil jediný gól zápasu Grote.

Německá fotbalová liga - 13. kolo:
Bayern Mnichov - Leverkusen 1:1 (8. Gomez - 14. Kiessling),  Hamburk - Bochum 0:1 (77. Grote).

Reklama

Související témata: