Hlavní obsah

Překvapení? Bohemians získali fotbalistu z Bahrajnu, bude první v Evropě

Praha

Den před vstupem do nové sezóny získali fotbalisté Bohemians Praha 1905 poslední posilu pro útok. Do Ďolíčku přestoupil útočník Abdelláh Júsuf Hilál, který bude vůbec prvním reprezentantem Bahrajnu nejen v české lize, ale i v Evropě vůbec.

Foto: www.bohemians.cz

Do Ďolíčku přestoupil útočník Abdulla Jusuf Helal, který bude vůbec prvním reprezentantem Bahrajnu nejen v české lize, ale i v Evropě vůbec.

Článek

Klubový web uvedl, že pětadvacetiletý fotbalista z bahrajnského klubu East Riffa podepsal smlouvu do 30. června 2021. Za reprezentaci odehrál 40 zápasů, z toho pět v kvalifikaci na poslední MS a v nich nastřílel tři branky. Bude oblékat dres s číslem třináct.

Přestup pomohla zprostředkovat agentura Sport Invest. Její šéf Viktor Kolář uvedl, že první doporučení přišlo od Miroslava Soukupa, který hráče vede v bahrajnském národním týmu.

"Během jejich soustředění v Čechách jsme opět postoupili o kus dopředu a v posledních dnech se podařilo vše administrativně dotáhnout. Je to velmi zajímavý útočník, který bude pro českou soutěž bezesporu oživením. Má obrovskou motivaci v Čechách uspět," řekl hráčský agent.

Reklama

Související témata: