Hlavní obsah

Sparta mě nekontaktovala. Trochu se mlátí prázdná sláma, tvrdí kouč Klokanů

Příbram

Ve Spartě zažil krásné časy. Jako hráč s ní slavil pět mistrovských titulů a Pražany později i trénoval, v nejbližší době se však Martin Hašek na Letnou zřejmě nevrátí. I když se o jménu současného kouče Bohemians 1905 spekuluje jako o jednom z adeptů na uvolněné místo na lavičce Sparty, kterou po odvolaném Pavlu Hapalovi dočasně vede sportovní ředitel klubu Zdeněk Ščasný.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians Martin Hašek.

Článek

„Že se nějaké řeči vedou, se mi úplně nevyhne. Dostanu všechno zprostředkovaně od lidí, kteří taky něco slyšeli nebo četli. Pokud je to pravda, určitým způsobem mi to lichotí obzvlášť, když jsem před dvěma lety chtěl s trénováním skončit. Pravda je ale taková, že mám tříletou smlouvu v Bohemians a Sparta mě nekontaktovala. Trochu se mlátí prázdná sláma," řekl 48letý trenér zelenobílých po sobotní porážce v Příbrami.

Hašek loni v dubnu převzal mužstvo po Miroslavu Koubkovi a dovedl ho k záchraně mezi elitou. V minulé sezóně pak Klokani pod jeho vedením bavili fanoušky atraktivním fotbalem a skončili na sedmé příčce tabulky. V Ďolíčku smetli na jaře i budoucího mistra Plzeň (5:2) a oblíbený kouč následně prodloužil u Botiče kontrakt až do roku 2021.

„Je samozřejmě čest, když o vás má zájem klub, jakým je Sparta. V tuhle chvíli však nepovažuju za pravděpodobné, že bychom se mohli domluvit. Přijít do Sparty musíte ve správný čas, a nemyslím si, že správný čas je právě teď. Vůbec neuškodí, když budu pokračovat v práci v Bohemians, která mě baví a naplňuje," uzavřel Hašek.

Reklama

Související témata: