Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hrdinové urputného derby i kanonýr z Bahrajnu

Žádné technické finesy, vyprodané derby na Letné bylo podle očekávání především nesmlouvavou bitvou. Své hrdiny však mělo, oba rivalové tak dodali po dvou hráčích do ideální sestavy 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce má Jablonec, který si před cestou do daleké Astany zařádil na Julisce. Střelcem kola pak byl Bahrajnec z Ďolíčku.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Jaké skóre, takový poměr hráčů v sestavě kola - 2:2. Vynikající výkon v derby podal sparťan Frýdek, svou důležitost pro tým znovu předvedl střelec Tetteh. Sešívaným zajistily bod tradiční opory posledních týdnů. Obránce Kúdela a záložník Souček.

Jablonec se rozvášnil na Julisce, nasázel Dukle šest gólů. Pilířů měl spoustu, v první řadě vynikli Jovovič, Trávník a nestárnoucí Hübschman. Plzeň oplatila Baníku vyřazení z poháru. Brankář Hruška v Ostravě lapil i penaltu a v obraně se k němu přidal mazák Limberský.

Smutným hrdinou kola byl útočník Hilál. Klokanům ani dvě jeho trefy k bodovému zisku nestačily, mladý Král výrazně pomohl k výhře Teplicím.

Sestava 14. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Hruška (Plzeň) - Král (Teplice), Kúdela (Slavia), Limberský (Plzeň) - Trávník (Jablonec), Souček (Slavia), Hübschman (Jablonec), Frýdek (Sparta) - Tetteh (Sparta), Hilál (Bohemians), Jovovič (Jablonec).

Reklama