Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Šestnáctiletý rekordman načal demolici mistra, náhradník zničil Baník

Velký šlágr měl nečekaný průběh. Obhájci titulu v něm připadla nepodstatná role, mladá Sparta se do Plzně obula a vysoko zvítězila. Hned čtyři její hráči figurují v ideální sestavě 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou zástupcích mají Slavia a Bohemians.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Teenager Hložek demolici mistra načal a stal se nejmladším fotbalistou, který kdy v české lize skóroval. Sparta vůbec předvedla mimořádný výkon, který podpořili také Kanga, Sáček či Dočkal.

Z velké šíře kádru těží vedoucí Slavia. Na Baník vytáhla Frydrycha a nepříliš vytěžovaný obránce byl proti svému bývalému klubu u všech čtyř gólů. Tradiční příspěvek přidal reprezentant Souček.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Hložek ze Sparty.

Klokani triumfovali v Karviné, k nejlepším patřili Hůlka a Vaníček. Brankář Rakovan podržel Zlín v duelu s Duklou, obránce Kadlec zase Slovácko v Opavě. Bek Sobol pak zařídil obrat Jablonce v duelu s Teplicemi.

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Rakovan (Zlín) - Frydrych (Slavia), Hůlka (Bohemians), M. Kadlec (Slovácko), Sobol (Jablonec) - Dočkal (Sparta), Souček (Slavia), Kanga (Sparta), Sáček (Sparta) - Vaníček (Bohemians), Hložek (Sparta).

Reklama