Hlavní obsah

Na únavu se nevymlouvá. Máme dostatečně široký kádr, ale náš výkon nebyl zdaleka optimální, tvrdí Zelený

Zlín

Cestovali do Zlína s myšlenkami na tři body, avšak roli favorita v ligovém zápase nesplnili. Obránce fotbalistů Slavie Jaroslav Zelený těžce skousává překvapivou porážku svého mužstva (0:1).

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Adnan Džafič ze Zlína a Jaroslav Zelený ze Slavie.

Článek

„Šancí jsme si vypracovali dost, ale bohužel jsme z nich nedali ani jeden gól. I já jsem měl k vedoucí brance blízko. Utkání jsme prostě nezvládli," smutní.

Rozhodující úder zasadil Pražanům čtvrt hodiny po pauze dalekonosnou dělovkou domácí Džafič. „Trefil to fakt dobře. My jsme naopak další střelecké příležitosti promarnili. V závěru jsme už hráli vabank. Vytvářeli jsme si sice nadějné situace, avšak byly to spíš jen takové pološance. Zápas jsme měli rozhodnout dřív," má jasno Zelený.

Nemyslí si, že by slávistům chyběly síly po čtvrtečním náročném duelu ve čtvrtfinále Evropské ligy na hřišti Chelsea. „Máme dostatečně široký kádr. Je ale pravda, že náš výkon nebyl zdaleka optimální," připustil.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Fotbalisté Slavie děkují fanouškům za podporu během utkání nejvyšší soutěže.

Zlíňanům se tak oslavy stého výročí klubu vydařily. „Bylo vidět, že domácí měli motivaci navíc. Byli vyhecovaní. Ale i tak se domnívám, že jsme většinu utkání měli navrch my a mohli jsme zvítězit," tvrdí Zelený.

Náskok Slavie na druhou Plzeň se v tabulce ztenčil na čtyři body. „Určitá komplikace to je. Naštěstí Viktorka v Příbrami jen remizovala. Pořád jsme v boji o titul v takové situaci, že se nemusíme ohlížet, jak si počínají naši konkurenti," je přesvědčený.

Reklama

Související témata: