Hlavní obsah

Fotbalová Slavia Praha má vlastní klubové pivo

Fotbalová Slavia Praha má vlastní klubové pivo. Partner červenobílých pivovar Lobkowicz vyrobil čtyři tisíce lahví Slávistické 11, kterou lze koupit ve fanshopu na stadionu v Edenu a také prostřednictvím e-shopu.

Foto: Matt Dunham, ČTK/AP

Fotbalista Slavie Petr Ševčík má nabité týdny. Nejprve dvakrát skóroval na Chelsea, teď křtil klubové pivo.

Článek

První lahev speciální edice v pátek ve stáčecí lince ve Vysokém Chlumci symbolicky pokřtili svými podpisy slávistický záložník Petr Ševčík, asistent trenéra Pavel Řehák a sládek pivovaru Vít Zrůbek.

"Pivo k fotbalu patří. A k tomu nejlepšímu fotbalu patří to nejlepší pivo. Pivovary Lobkowicz jsou hrdým partnerem Slavie a vytvoření speciálního klubového lahvového piva tak byl logický krok," uvedl na slávistickém webu ředitel marketingu Pivovarů Lobkowicz Jan Novák.

"Věříme, že všem fanouškům i hráčům a lidem z klubu bude Slávistická 11 chutnat, že je potěší a že budeme mít všichni společně mnoho příležitostí připíjet jí na oslavu klubových úspěchů," dodal Novák.

Pivovar připravil čtyři tisíce lahví proto, že právě tolik míst má na stadionu v Edenu severní tribuna, kde sídlí "kotel" fanoušků. Podle zájmu a prodeje Slávistické 11 vyrobí pivovar další várky.

Reklama

Související témata:
Lobkowicz