Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Opora spasila sešívané, koncert Plzně tak nemá patřičný efekt

Připravili Spartě její nejvyšší porážku v historii samostatné soutěže. Vstřelili jí čtyři góly a hned čtyři borci Viktorie také figurují v ideální sestavě 3. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce pak dodala vedoucí Slavia, která už je pouhý bodík od mistrovského titulu.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Prestižní duel jasně ovládli. Hrdina Kovařík se trefil dvakrát, hru dirigoval Hrošovský, ve dvou gólech měli prsty Kopic i Beauguel. Jindy by viktoriáni velkou výhru slavili víc, ale jejich koncert nemá patřičný efekt. Slavia totiž nakonec přemohla Jablonec a dál si udržuje bezpečný náskok. Krásný gól vystřihl hostující Holeš, jenže Traoré vyrovnal a mistrovské komplikace odmítl reprezentant Souček. Výborně zahrál i obránce Deli.

Liberec uspěl v Ostravě, cennou výhru Slovanu zajistil Mara.

Ve skupině o záchranu se blýskl příbramský Matoušek, který řádil v Ďolíčku. Karvinský brankář Pastornický se pak lapením Podaného penalty postaral o definitivní pád Dukly do druhé ligy.

Sestava 3. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Pastornický (Karviná) - Holeš (Jablonec), Deli (Slavia), Mara (Liberec) - Kopic (Plzeň), Souček (Slavia), Traoré (Slavia), Hrošovský (Plzeň) - Matoušek (Příbram), Beauguel (Plzeň), Kovařík (Plzeň).

Reklama