Hlavní obsah

O hvězdy Slavie se zajímá Spartak Moskva. Tvrdík jednání odmítl

Praha

Přijde fotbalová Slavia o další opory? Z kádru úřadujícího českého mistra měl zájem nakupovat ruský velkoklub Spartak Moskva, nicméně předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík fanoušky červenobílých uklidnil, že další prodeje se konat nebudou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Souček není na prodej, vzkázal slávistický šéf.

Článek

Ruský deník Sport Expres přišel s informací, že Spartak má zájem o Tomáše Součka a Alexe Krále. Zájem z Moskvy potvrdil i slávistický šéf, který ale zároveň odmítl, že by vůbec začala jednání o možných přestupech.

„Nejvyšší vedeni ruského klubu navštívilo v minulých dnech Českou republiku. I při veškerém respektu k významu tohoto slavného klubu Slavia odmítla vůbec zahájit i zdvořilostní jednání o obou transferech. Ani jeden nyní není na prodej," napsal Tvrdík na svém twitterovém účtu.

Sešívané už v aktuálním přestupovém období opustily mimo jiné čtyři opory. Odešli afričtí stopeři Michael Ngadeu se Simonem Delim, slovenský záložník Miroslav Stoch a naposledy reprezentační záložník Jaromír Zmrhal.

Tomáš Souček v červnu podepsal se Slavií novou smlouvu na dalších pět let. Zahrnuje výstupní doložku o případném uvolnění za 15 milionů eur (téměř 400 milionů Kč), která ovšem vstoupí v platnost až v dalším přestupním termínu.

Reklama

Související témata: