Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Lahůdka á la Neymar ozdobila víkend dvougólových střelců

Praha

Jeden vystřihl přímý kop jako od Neymara, další tři se zase během víkendu trefili hned dvakrát za zápas. Všichni úspěšní střelci samozřejmě figurují v ideální sestavě 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou hráčích do jedenáctky dodaly Slavia, Sparta a Teplice.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz.

Článek

Sešívaní se ideálně naladili na klíčový duel v Kluži. Na jihu Čech neměli žádný problém. Stanciu pálil tak často, až si připsal vítězný gól, vysoký standard znovu potvrdil Hušbauer. Naopak Plzeň znovu ztratila body. K výhře v Teplicích jí nepomohl ani Kalvachův parádní přímý kop. Domácí vybojovali remízu, zařídil ji Hora a v obraně zahrál velmi dobře Shejbal.

Sparta v poslední době zná recept na Baník. Na Letné byl hrdinou záložník Hašek, poprvé si v lize připsal dva góly během jednoho utkání. Formu si dál drží obránce z nouze Sáček.

Našli se i další dvougóloví střelci. Mazák Petržela po návratu na Slovácko ožil a zaskočil Příbram. Ševcům pak k hladké výhře v Opavě pomohl Poznar.

Liberec dobyl Karvinou, znovu ho podržel brankář Nguyen. Jablonec ovládl duel dvou z Evropy vyřazených týmů, proti Mladé Boleslavi se dařilo obránci Krobovi.

Sestava 6. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nguyen (Liberec) - Sáček (Sparta), Shejbal (Teplice), Krob (Jablonec) - Kalvach (Plzeň), Hušbauer (Slavia), Stanciu (Slavia), Hašek (Sparta) - Petržela (Slovácko), Poznar (Zlín), Hora (Teplice).

Reklama